Wednesday, April 8, 2015

Butterfly Kisses

This isn't my normal photography realm, but it was fun to watch these chrysalis emerge as beautiful butterflies.  

My little girls really loved it!

Happy spring everyone!


IMG_8077 IMG_8105 IMG_8076 IMG_8090 IMG_8108 (1) IMG_8110 (1) IMG_8122

2 comments:

  1. Ik kocht een horloge in deze online winkel en gaf het aan mijn vriend.nep rolex Herenhorloges Dit horloge is vakmanschap en de kwaliteit is zeer goed. De stijl van het horloge is erg goed, de prijs is laag, het is de moeite waard, het is het waard om te kopen. Ik introduceer deze website aan mijn vrienden. replica omega horloges Vrienden om me heen scheppen op dat deze website geweldig is.

    ReplyDelete
  2. Un orologio replica molto elegante, questo è un grande regalo. orologi repliche Sembra molto robusto e ha un certo peso.repliche iwc orologi Ecco alcuni suggerimenti per l'acquisto di repliche e siamo sicuri che abbia un aspetto e un'alta qualità.

    ReplyDelete